GROOT NIEUWS

groot nieuws... wij gaan verhuizen!
groot nieuws ontwerp nieuwbouw
Share on facebook

GROOT NIEUWS

GROOT NIEUWS; We hadden eerder al aangekondigd dat er groots nieuws zou komen, maar konden het niet langer voor ons houden…

WIJ GAAN VERHUIZEN!!

Wat eraan vooraf ging

Als je dat zo schrijft, dan lijkt het zo eenvoudig, maar u moest eens weten hoeveel maanden, nee, zelfs jaren we hiermee bezig zijn geweest! Eerst de vraag of we wel willen verhuizen? De Bosweg hoort bij ons, daar zijn we mee vergroeid. Ruim 45 jaar geleden opgericht door Piet Kool, daarna uitgebreid met Peter Arends en uiteindelijk met 3 mannen aan het roer toen Max van Toledo zich hierbij aansloot. Sommigen van onze assistentes en zeker ook klanten zijn vanaf het prille begin trouw geweest aan de Bosweg, hoe kan je zoiets achterlaten?

Het grote nieuws; wij gaan VERHUIZEN

Mogelijkheden van verbouwen, aanbouwen, uitbreiden, een lift aanleggen… Ze hebben allemaal de revue gepasseerd. Het liefst hadden we precies op deze plek, waar toch onze wortels liggen, onze droompraktijk neergezet. Om heel veel en ingewikkelde redenen is dat niet mogelijk, dus wat doe je dan? Neem je genoegen met kwalitatief minder? De trap naar beneden, die naast stress bij honden aan menig medewerker een zere rug heeft bezorgd bij het tillen van grote honden. Het tekort aan spreekkamers, waardoor patiënten soms onnodig lang moeten wachten of er geen aparte ruimte is om ze in alle rust aan een infuus te koppelen. Het niet kunnen scheiden van honden en katten in de wachtkamer, om de stress ook daar tot een minimum te beperken. Allemaal diergeneeskundige concessies, die we voor onze patiënten niet willen maken. Dus WE GAAN VERHUIZEN!

groot nieuws tekening nieuwbouw
Veel tekeningen, overleggen en beslissingen om te nemen
groot nieuws locatie nieuwe praktijk kaart
Bennekom zit in ons hart en zullen we niet gaan verlaten! We verhuizen naar de Kaardebol, op de kruising met de Molenstraat wordt de nieuwe praktijk gerealiseerd

Wij blijven onszelf

De diergeneeskundige zorg staat voorop. De sfeer, de warmte, de gezelligheid en het vertrouwde van de Bosweg, nemen wij als team voor u mee naar de nieuwe locatie! We verbranden onze schepen niet achter ons, maar we willen mee met onze tijd en garant kunnen staan voor de goede zorg die uw huisdier verdient. En wat gaat het mooi woorden! Al een jaar zijn we bezig met architecten, meubelbouwers, materiaalstalen etc om een mooie praktijk neer te zetten. Waar we veterinaire topzorg kunnen leveren, maar waar u zich ook welkom voelt, uw huisdier gezien wordt en u met een goed gevoel de deur achter u dicht trekt. Of nee, trek de deur maar niet dicht, deze staat gewoon voor u open! Even binnenlopen om te komen wegen, een zak voer op te halen of gewoon een praatje te maken, dat blijven we allemaal doen.

Wat wordt de nieuwe praktijk mooi

En WAT WORDT HET MOOI. Het is zo fijn om als team, en straks ook samen met u de praktijk van onze dromen te bouwen. We gaan iets neerzetten om trots op te zijn! Er zijn nog een hoop keuzes te maken voor de nieuwbouw. De locatie is rond, de tekeningen zijn af, maar we zijn er nog lang niet. Wat gaan we doen met de naam? Welke voorzieningen moeten er komen in de nieuwe praktijk? Wat vindt u belangrijk om te behouden van de Bosweg? Allemaal zaken waar we uw input voor nodig hebben!

Blijf op de hoogte

Houdt onze nieuwsbrief en onze facebookpagina in de gaten. Laat uw stem horen, zodat we van de nieuwe praktijk, ook echt ‘onze praktijk’ kunnen maken, waar wij, u en uw huisdier zich thuis voelen!

Alleen met uw hulp kunnen we de mooie praktijk neerzetten die we voor ogen hebben. 

groot nieuws nieuwe locatie praktijk
Nu nog een grote, lege vlakte. Over een paar maanden ons nieuwe 'thuis'.