Ons Team

Dit is ons team! Wij doen ons werk met veel passie en trots. Wat is er nou mooier dan elke dag met heel veel plezier en liefde aan het werk te gaan. Wij doen er alles aan wat wij kunnen om u deskundig en begripvol te begeleiden, of het nu gaat om een kat gezond te houden, een ziek konijn beter te maken,

of een hond en baasje te begeleiden in afscheid nemen. Dat wij dit ook nog eens doen binnen een heel gezellig en goed op elkaar ingespeeld team, maakt het werk voor ons natuurlijk extra leuk. Wilt u wat meer over ons weten? Kijk hieronder, daar stellen we ons nader aan u voor.

MAX

VAN TOLEDO

Dierenarts

ANJA

VAN DER MEER

Dierenarts

DENNIS

SPOELMAN

Dierenarts

CAROLINE

RODINK

Paraveterinair

ELZA

VAN SCHAIJK

Paraveterinair

CHRISTEL

TUENTER

Paraveterinair

BRYAN

RUTJES

Paraveterinair

EVELIEN

VAN DE HOEF

Paraveterinair

MELISSA

BROUWER

Paraveterinair

ESMEE

DOELAND

Paraveterinair

ONZE
PARTNERS

Goede samenwerking brengt
ons samen verder.

ONZE
PARTNERS

Goede samenwerking brengt
ons samen verder.

ONZE
GESCHIEDENIS

van 1973 tot nu

In april 1973 opende Dierenartsenpraktijk Bosweg zijn deuren. Destijds nog met slechts 1 dierenarts, dhr. Piet Kool en zijn echtgenote als assistente. In die tijd was de Bosweg al erg vooruitstrevend door één van de eerste praktijken te zijn die zich volledig toelegde op gezelschapsdieren. Al snel werd er een vaste klantenkring opgebouwd, waarvan we nu met trots kunnen zeggen dat velen van deze klanten ons nog steeds trouw bezoeken.

Tegenwoordig gaan we door het leven als ‘Bosweg Dierenartsen’, bestaat ons team uit 4 dierenartsen en 7 assistentes en leveren wij nog altijd de zorg en aandacht van het eerste uur. Wilt u meer weten over onze ‘roerige’ verleden? Lees dan verder.