BREGJE WITLOX

DIERENARTS

Na mijn afstuderen aan de Universiteit van Utrecht begin 2011, ben ik aan de slag gegaan bij Bosweg Dierenartsen. Omdat de omgeving en de vriendelijkheid van de mensen hier mij meteen bevielen, ben ik ook vrij snel, samen met mijn vriend, deze kant op verhuisd. Inmiddels zijn we getrouwd en 2 kinderen verder, maar woon en werk ik nog altijd met veel plezier op de Bosweg.

Bij de Bosweg wordt er alles aan gedaan om uw huisdier de best mogelijke zorg te geven. Naast deze zorg voor de dieren, worden de eigenaren hierbij niet uit het oog verloren. Het is deze combinatie van dier en mens die mij zo bevalt aan de diergeneeskunde in het algemeen en de Bosweg in het bijzonder. Een prettige praktijk om te werken en hopelijk voor u om met uw huisdier op bezoek te komen.

Op de foto sta ik met Tinke, onze hele lieve, zij het wat onstuimige, flatcoated retriever. Heerlijk om in deze prachtige omgeving met bossen en heide erop uit te trekken met de hond. Gezien onze reguliere dierenartsbezoeken aan de Hof van Ede met al zijn leuke asieldieren, wordt de drang om ons huishouden verder uit te breiden wel steeds groter! Wie weet loopt er over enige tijd ook gezellig één of meerdere katten door ons huis te banjeren.

bosweg dierenartsen bregje witlox dierenarts

,,Het is deze combinatie van dier en mens die mij zo bevalt aan de diergeneeskunde in het algemeen en de Bosweg in het bijzonder"