ONZE
PARTNERS

GOEDE SAMENWERKING BRENGT ONS SAMEN VERDER.

Wij zijn de vaste dierenartsen van dierenasiel ‘de hof van Ede’ in Ede. Twee keer per week rijden wij een visite naar het asiel, waarbij we alle nieuw binnengekomen dieren een volledige check up geven. Zij worden gechipt, gevaccineerd en krijgen de nodige medische zorg. Ook zieke dieren worden door ons nagekeken en behandeld. Een vaste ochtend in de week hebben we ons vaste operatieprogramma voor de hof van Ede. Hier worden katten, en op medische indicatie ook honden, gacastreerd of andere chirurgische ingrepen verricht, zodat alle dieren in zo goed mogelijke gezondheid naar hun nieuwe baasjes kunnen.

Om u ook buiten openingstijden goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen. Hiervoor werken wij in dienstverband met dierenartsenpraktijk de Dorskamp, in Renkum. In de dienst staat de telefoon altijd doorgeschakeld naar de dienstdoend dierenarts en kunt u afwisselend bij de Bosweg of de Dorskamp terecht.

Wij vinden het erg belangrijk dat ieder huisdier toegang heeft tot diergeneeskundige zorg. Om een bezoek aan de dierenarts nog laagdrempeliger te maken, hebben wij iedere eerste woensdag van de maand tussen 15.00-16.30 een open spreekuur bij Tuincentrum ‘De Oude Tol’ in Wageningen. Zonder afspraak kunt u hier terecht voor een check up van uw huisdier.